پرداخت تسهیلات به تعاونی های تولید محصولات بهداشتی

مدیرسا: معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی از پرداخت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به تعاونی های تولید محصولات بهداشتی بمنظور افزایش ظرفیت تولید آگاهی داد.
محمدجعفر كبیری در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: در امتداد پشتیبانی از تعاونی های تولیدی محصولات بهداشتی تابحال ۱۴۰ واحد تعاونی كه در زمینه تولید ماسك، دستكش، البسته بیمارستانی و مواد ضدعفونی كننده فعالیت می نمایند، شناسایی شدند و مقرر شد تسهیلات ارزان در اختیار این بنگاهها قرار گیرد تا ظرفیت تولید خودرا بالا برند.
وی از امضا تفاهم نامه چهارجانبه میان بانك توسعه تعاون، معاونت امور تعاون وزارت كار، صندوق كارآفرینی امید و صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون خبرداد و اظهار داشت: به سبب این تفاهم نامه تسهیلات مناسب و ارزان قیمت به بنگاههای تعاونی پرداخت خواهد شد و این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون وثیقه است كه در اختیار كارآفرینان و تعاونگران قرار می گیرد.
بگفته معاون امور تعاونی های وزارت كار، در صورتیكه تعاونی های تولید محصولات بهداشتی به سرمایه در گردش بیشتری جهت تامین مواد اولیه نیاز داشته باشند، وزارت تعاون تسهیلات مذكور را در كمترین و كوتاه ترین زمان ممكن در اختیار آنها قرار می دهد و متقاضیان تسهیلات می توانند درخواست وام خودرا به بانك توسعه تعاون یا معاونت امور تعاون وزارت تعاون ارائه نمایند.
كبیری در ادامه با اشاره به حمایت دولت از بخش تعاون اظهار نمود: در دولت تدبیر و امید بخش تعاون از حمایتهای ویژه ای برخوردار شد به نحوی كه بودجه شكل گیری و توانمندسازی بخش تعاون كه در سالهای گذشته وجود نداشت، برای نخستین بار به ۱۲ برابر افزایش پیدا كرد با این وجود بخش تعاون به حمایت و همراهی بیشتری نیاز دارد.
معاون وزیر تعاون، احیای اعتماد عمومی به توانمندیهای بخش تعاون را در بهره مندی از ظرفیت تعاونی ها موثر خواند و اظهار داشت: به جهت اینكه این هدف محقق شود باید رویكرد توسعه شفافیت و توسعه نوآوری در بخش تعاون را در دستور كار قرار بدهیم.
كبیری هدف از توسعه شفافیت را اعمال نظارت مستمر اعضای تعاونی بر كارهای بخش عنوان نمود و اظهار داشت: هم اكنون نظام تعاونی در حوزه تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت دارد كه در حوزه تولیدی توانمندی های فعال و در حوزه توزیعی، خدمات خوبی در بخش تعاونی های مسكن، مصرف و اعتبار ارائه شده است.
وی اظهار داشت: در گذشته گاهی نوع نظارت اعضای تعاونی ها با بی نظمی و مشكلاتی مواجه گردید كه در این راستا با رویكرد نوینی كه در پیش گرفتیم شرایطی را فراهم كردیم كه مردم بدون دغدغه و با خاطری آسوده سرمایه های خرد خودرا در تعاونی ها سرمایه گذاری و بطور مستمر بر آن نظارت كنند.

منبع: